Umeboshi BIO 150g

chwilowy brak towaru

  • Producent:
  • Kategoria: Zdrowa żywność
Umeboshi to śliwki japońskie marynowane w soli. Mają charakterystyczny cierpki, słono-kwaśny smak. W kuchni zwykle stosuje się je jako przyprawę albo dodatek do potraw. Perfekcyjnie podkreślają smak potraw o nieco mdłym posmaku. Składniki: Śliwki Ume*, sól morska, pachnotka zwyczajna*.*certyfikowany ekologiczny Sposób przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Tabelka wartości odżywczych Wartość odżywcza w 100g towaru: Wartość energetyczna w 100g artykułu: 24 kcal / 102 kJ Tłuszcz, w tym: 0,6 g - kwasy nasycone 0 g Węglowodany, w tym: 2,7 g - cukry 0,5 g Białko 0,3 g Sól 14,2 g Kraj pochodzenia: Japonia

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Zdrowa żywność